"A különbség a lehetetlen és a lehetséges
között, az egyén akarata."
Hironori Otsuka (1892-1982)
A Wado Ryu karate stílus alapítója
Gondolatébresztő:
"Mindig maradj nyitott és kísérletező, mindig állj készen egy olyan útra lépni, ahol még sosem jártál azelőtt. Ki tudja? Még ha haszontalannak bizonyul is, új tapasztalatot ad. És sose légy önelégült. Sose gondold, hogy amit teszel, az tökéletes. Sosem tökéletes. Mindig lehet rajta javítani; mindig tovább lehet tökéletesíteni."
(OSHO)
Határozottan folytatta csapatunk - Zsófi 40 indulóból 3 lett a Budapest Openen - 2017
Határozottan folytatta csapatunk - Zsófi 40 indulóból 3 lett a Budapest Openen - 2017
A Szezon első kvalifikációs versenyén A Budapest Openen - 2017. szeptember 16-17. - határozott fellépések pontszerzések voltak jellemzők a haladó és az újonnan csatlakozó versenyzőinkre is. Udvari Zsófi ez alkalommal is remek formában lépett tataira. Az első meccs ugyan elment, de a vigaszágon végig verekedte magát így bronz éremmel és fontos WKF kvalifikációs pontokkal térhetett haza.
A vasárnapi versenynapon öt versenyzőnk vett részt hazánk legnagyobb nemzetközi WKF karate versenyén a Budapest Open-en. A nagy létszámú és erős mezőnyökben sok pontot szereztek és nyertes meccset vívtak a csabai fiatalok. Szépen helyt állt a csapat. (Konyári Bodza, Berthóty Balázs, Szentkereszty Kristóf, Jakó Attila)

Udvari Zsófi az U16 -54kg os mezőnyben, 40 indulóból (egy vesztes és három nyertes meccset követően) magabiztos szerepléssel a 3. helyen végzett. Ezzel a jól sikerült gyakorlás mellett értékes kvalifikációs pontokkal került közelebb ahhoz, hogy 2018-ban képviselhesse hazánkat a korosztályos Európa Bajnokságon. 
 
Tovabbi hasonlóan szép szereplést kívánunk mindenkinek! 
“Az út, hogy gyakoroljuk a küzdőművészetet, nem a harcon keresztül vezet.
Magunkban kell keresnünk a békét és a harmóniát. Keressük azt! ”
Hironori Otsuka (1892-1982) - A Wado Ryu karate stílus alapítója
Shindo Sportegyesület - 2013-2019