"A különbség a lehetetlen és a lehetséges
között, az egyén akarata."
Hironori Otsuka (1892-1982)
A Wado Ryu karate stílus alapítója
Gondolatébresztő:
"A hibák visszajelzések a teljesítményünkről. A győztesek sokkal több hibát követnek el, mint a vesztesek. Ezért tartoznak ők a győztesekhez. Több visszajelzést kapnak, mivel többször próbálkoznak. Az egyik legnagyobb baj a vesztesekkel az, hogy hibáikat túl komolyan veszik, és nem veszik észre a bennük rejlő lehetőségeket.”
(Andrew Matthews – Élj Vidáman)
A piliscsabai sportág választón mi is képviseltük a PSE-t
A piliscsabai sportág választón mi is képviseltük a PSE-t
2018. szeptember 15-én, szombaton kis karate csapatunk is részt vett a piliscsabai Egészség Nap és Sportág választó sport bemutatóin. Standunknál betekinthettek edzéseinkbe az érdeklődő fiatalok és idősebbek, kipróbálhatták eszközeinket és érdeklődhettek edzőinknél. Az érdeklődés idén sem maradt alul.
Standunk népszerű volt elejétől a végéig. A sok színes és élvezetes eszköz a gyerekeket vonzották. Utolsóként pakoltunk össze. Igaz sokan még szívesen maradtak volna. 
 
Örülünk, hogy mi is hozzátehettünk a sportág választó népszerűsítése és kínálatához. Jó volt látni a sok sportklub aktív részvételét és látni azt a sok edzőt, segítőt, akik a sportolás megszerettetéséért és egy egészségesebb, sportosabb nemzedékért dolgoznak.
 
Köszönjük a meghívást, a lehetőséget a szervező csapatnak és egyben gratulálunk a rendezvényhez!
“Az út, hogy gyakoroljuk a küzdőművészetet, nem a harcon keresztül vezet.
Magunkban kell keresnünk a békét és a harmóniát. Keressük azt! ”
Hironori Otsuka (1892-1982) - A Wado Ryu karate stílus alapítója
Shindo Sportegyesület - 2013-2020