"A különbség a lehetetlen és a lehetséges
között, az egyén akarata."
Hironori Otsuka (1892-1982)
A Wado Ryu karate stílus alapítója
Téli táboroztunk és mélyültek az övszínek - 2018
Téli táboroztunk és mélyültek az övszínek - 2018
2018. december 8-9-én Szomoron táboroztunk. A Mikulás még a közelben járt, így egy nagy puttony finomságot hozott a résztvevőknek energia gyanánt a szombati edzésekhez és a vasárnapi övvizsgához. Jól is jött. Nagy arányú sikeres, megfelelő, többeknél kiemelkedő eredménnyel zárták az évet az ifjú karatésok.
 A szombati nap az edzéseké volt a főszerep. Haladni, tanulni a következő vizsgaanyagot. A magasabb övesek és mesterek segítették a fiatalokat és idősebbeket. Amikor rend koncentrációt, figyelmet követelt, úgy csinálták, amikor szabadabb, játékos hangulat engedett volt elengedték magukat és jókedvűen vettek részt a játékokban, egyéb programokban. Szuper csapat jött össze.
 
A jó, családias hangulat segített a másnapi vizsgára készülőknek is, hogy kicsit elvonatkoztassanak a vizsgáról. Azonban erre nem is nagyon volt szükség, ugyanis a másnapi övvizsga szép eredményekkel zárult. Egy esetben nem tudtak a vizsgáztatók övlépést engedélyezni (ez esetben a folytatás és gyakorlás meghozza majd a gyümölcsét), mindenki más sikeresen tovább tudott lépni. Határozott, felkészült vizsgázók álltak ki megmutatni a tudásukat.
 
Ez úton is gratulálunk minden vizsgázónak!
Hasonló lendületes folytatást kívánunk!
“Az út, hogy gyakoroljuk a küzdőművészetet, nem a harcon keresztül vezet.
Magunkban kell keresnünk a békét és a harmóniát. Keressük azt! ”
Hironori Otsuka (1892-1982) - A Wado Ryu karate stílus alapítója
Shindo Sportegyesület - 2013-2020