"A különbség a lehetetlen és a lehetséges
között, az egyén akarata."
Hironori Otsuka (1892-1982)
A Wado Ryu karate stílus alapítója
Gondolatébresztő:
"Amikor a változás szelei fújnak,
a kétkedők falakat húznak föl,
az optimisták pedig vitorlákat."
Tatami Kupa - Eldőlt... Piliscsabai karatés is utazik Oroszországba - 2017
Tatami Kupa - Eldőlt... Piliscsabai karatés is utazik Oroszországba - 2017
Haladó versenyzőink részére fontos állomás volt a 2017. november 26-i Tatami Kupa. Sokaknak itt dőlt el hogy a klubok között kategóriánként ki lesz az az egy aki a Magyar Karate Válogatottal képviselheti hazánkat a 2018-as EKF korosztályos Karate Európa Bajnokságon, Szocsiban. Zsófi megcsinálta!!!

Udvari Zsófi vezette a kadet -54kg-ot, ezen utolsó állomáson pedig be is biztosította. Harmadik lett, ezzel összesített 4 ponttal az élen zárta a kvalifikációt. Irány Oroszország, Szocsi. Lilinek már nem volt tét ez a verseny, neki sajnos most nem jött ki a lépés, de egy szép bronzérmet itt is szerzett. Ronai Kristófnak ugyancsak nem sikerült most dobogóig lépdelni, de értékes tapasztalat nélkül ő sem utazott haza.

Zsófi és Lili számára most jött el az idő, hogy a nagyobb célok, motiváció, a még nagyobb húzást biztosító közeg érdekében tovább lepjenek. 2018 januártól Zsófi már a budapesti Vasas SC karate szakosztályában készül az Európa Bajnokságra, Lili pedig várhatóan a budapesti Magyar Goju-Kai-nál folytatja. Csodás időszakot zártunk a lányokkal, példát állítottak Ők is, hogy egy kisebb klubból hogyan lehet egészen a Magyar válogatottig küzdeni magukat. Szép volt lányok, és hasonló még lendületesebb folytatást kíván az egész csapat nektek!!!

Ez úton is köszönjük a Vasas SC, Egri Tamás, és a Magyar Goju-Kai, Rebicek Gerd mestereknek hogy szívélyesen, szeretettel fogadták csapatunk versenyzőit és segítették, hogy ez a változás a lányok és a két klub részéről is együttműködve, jó érzéssel történjen. Köszönjük!
“Az út, hogy gyakoroljuk a küzdőművészetet, nem a harcon keresztül vezet.
Magunkban kell keresnünk a békét és a harmóniát. Keressük azt! ”
Hironori Otsuka (1892-1982) - A Wado Ryu karate stílus alapítója
Shindo Sportegyesület - 2013-2020