"A különbség a lehetetlen és a lehetséges
között, az egyén akarata."
Hironori Otsuka (1892-1982)
A Wado Ryu karate stílus alapítója
Gondolatébresztő:
"A hibák visszajelzések a teljesítményünkről. A győztesek sokkal több hibát követnek el, mint a vesztesek. Ezért tartoznak ők a győztesekhez. Több visszajelzést kapnak, mivel többször próbálkoznak. Az egyik legnagyobb baj a vesztesekkel az, hogy hibáikat túl komolyan veszik, és nem veszik észre a bennük rejlő lehetőségeket.”
(Andrew Matthews – Élj Vidáman)
Rijeka egyelőre megmarad a célok között - 2017
Rijeka egyelőre megmarad a célok között - 2017
2017. október 30-án Horvátországba, Rijekába utaztunk két versenyzőnkkel. Udvari Zsófival és Rónai Lilivel. Cél a 2018-as WKF korosztályos Európa Bajnokság kvalifikációs sorozatán való pontgyűjtés volt. Ez sajnos elmaradt idén. A részvétel azonban a folytatáshoz sok fejlesztendő pontra mutatott rá.
Gyönyörű tengerpart, csodás környezet, kellemes idő, verseny szempontjából pedig nagy és erős mezőnyök jellemezték az idei Cro Opent. A forma most nem mutatkozott a legjobbnak, de nagyon fontos tapasztalatokat tértünk haza, amin dolgozunk tovább, hogy a felészülés a mentális és taktikai oldalon még erősebb legyen.

Rijeka tehát egyelőre megmaradt további emléknek mint szép horvát tengerpart. De reméljük, hogy jövőre már a verseny vonalon is meghatározobb, jobb élményekkel köthetjük össze.
“Az út, hogy gyakoroljuk a küzdőművészetet, nem a harcon keresztül vezet.
Magunkban kell keresnünk a békét és a harmóniát. Keressük azt! ”
Hironori Otsuka (1892-1982) - A Wado Ryu karate stílus alapítója
Shindo Sportegyesület - 2013-2019