"A különbség a lehetetlen és a lehetséges
között, az egyén akarata."
Hironori Otsuka (1892-1982)
A Wado Ryu karate stílus alapítója
https://www.Autoalkatreszonline24.HU
Horvát versennyel indult az őszi szezon Cakovecben - 2017
Horvát versennyel indult az őszi szezon Cakovecben - 2017
2017. szeptember 2-án a szezon első versenyét Horvátországban Cakovecben (Csáktornyán) kezdtük, amely egy felmérő versenyként szerepelt a naptárunkban. A megbeszélt határozott fellépést mindenki pipálhatja. Mind e mellett pedig sok tapasztalattal térhettünk haza, amelyek meghatározzák a további felkészülést.
Gyönyörű ezüst éremmel (Udvari Zsófi), egy ötödik hellyel (Rónai Lili), továbbá meghatározó élményekkel és sok-sok tapasztalattal utazunk haza Horvátországból, Cakovecből.
 
A felmérő verseny kitűzött kisebb nagyobb céljait (eredménytől függetlenül) többnyire sikerrel hozták versenyzőink. De az biztos hogy minden tapasztalat segíteni fog minket a továbbiakban. 
 
A korai kelés és hosszú nap ellenére egy igazi csapattá kovácsolódtunk minden terén. A szurkolás minden eddiginél erősebb volt. Meg is lett az eredménye. Nem csak egy ember állt a tatamin, hanem vele egy csapat. Büszkék vagyunk minden egyes versenyzőnkre! Szép volt lányok, fiúk!! Meghatározó élményekkel és még nagyobb egysegben terünk haza.
 
“Az út, hogy gyakoroljuk a küzdőművészetet, nem a harcon keresztül vezet.
Magunkban kell keresnünk a békét és a harmóniát. Keressük azt! ”
Hironori Otsuka (1892-1982) - A Wado Ryu karate stílus alapítója
Shindo Sportegyesület - 2013-2018