"A különbség a lehetetlen és a lehetséges
között, az egyén akarata."
Hironori Otsuka (1892-1982)
A Wado Ryu karate stílus alapítója
Gondolatébresztő:
"A hibákat úgy kerülheted el, ha tapasztalatot szerzel.
Tapasztalatot úgy szerzel, ha hibákat követsz el."
(Laurence J. Peter)
Eredményes részvétel a 2015-ös bátaszéki Cikádor kupán
Eredményes részvétel a 2015-ös bátaszéki Cikádor kupán
2015. szeptember 26-án, szombaton ismét 200 kilómétert utaztunk, hogy részt vehessünk a bátaszéki Cikádor kupán. A stílus Európa Bajnokság előtti második gyakorló, felmérő verseny sok jól működő, és sok még csiszolandó technikai, taktikai elemre mutatott rá. Az alakuló jó forma érmeket is eredményezett a PSE-Shindo karatésai számára. Ez a hétvége más piliscsabai vonatkozású eredményt is hozott. Szegedi Döme (volt piliscsabai karatés, ma a BVSC Fighter versenyzője) is remekelt, arany érmet szerzett a Premier Leagues versenysorozat németországi állomásán.
Ez évben a Cikádor Kupa - mezőny és szervezés tekintetében is - lényegesen színvonalasabb volt, mint az elmúlt évben. Sok más WKF csapat is részt vett a versenyen, így sok korosztályban a mezőny színvonala megegyezett egy rangos fövárosi versenyével. Gyakorlásnak minden szepontból kiváló volt.

Versenyzőink és edzőink fontos visszajelzésekkel térhettek haza, amelyek mind-mind segítik a további felkészülést. Ez úton is köszönjük a meghívást a Bátaszék SE-nek. Ismét jól éreztük magunkat.


PSE-Shindo eredmények

1. hely - aranyérmet szerzett
  • Rónai Kristóf - U10, kata
  • Rónai Lili - Junior kumite -53 kg
3. hely - bronzérmet szerzett
  • Kohlhoffer Katalin - U14 kumite -50 kg
  • Udvari Zsófia - U14 kumite -50 kg
  • Róna Lili - kadet kata és kadet kumite -54 kg

Gratulálunk Nektek és további eredményes felkészülést kívánunk!

ÉS MINTHA ELŐRE LÁTTUK VOLNA
Szombaton a dobogós csapatkép készítésekor Dömének (mint piliscsabai sporttársunknak) is "helyet szorítottunk", mintha sejtettük volna, hogy másnap, vasárnap Ő is dobogóra fog állni a Premier Leagues versenysorozat németországi, coburgi állomásán. Döntőbe kerülést követően aranyérmet szerzett (súlycsoportváltást követően immár) -60 kg-os mezőnyben. Nagyszerű eredmény! Ez úton is gratulálunk és minden versenyzőnk, és piliscsabai lakos nevében további sok sikert kívánunk!

“Az út, hogy gyakoroljuk a küzdőművészetet, nem a harcon keresztül vezet.
Magunkban kell keresnünk a békét és a harmóniát. Keressük azt! ”
Hironori Otsuka (1892-1982) - A Wado Ryu karate stílus alapítója
Shindo Sportegyesület - 2013-2019