"A különbség a lehetetlen és a lehetséges
között, az egyén akarata."
Hironori Otsuka (1892-1982)
A Wado Ryu karate stílus alapítója
Gondolatébresztő:
"Az embernek megváltozik az élete, ha megváltoznak a gondolatai. Ha más töltést kap a gondolat, akkor más irányt vesz az akarat, a cselekvés, hiszen cselekedeteink: láthatóvá vált gondolataink. Ha pedig más irányt vesz a cselekedet, más irányt vesz az élet is - és így másképpen alakul és alakít."
(Gyökössy Endre)
Szombat Zágráb, vasárnap válogatott edzés
Szombat Zágráb, vasárnap válogatott edzés
A szeptember 12-i hétvége hosszúnak ígérkezett. Pénteken Zágrábba utaztunk, szombaton versenyeztünk, majd aznap utaztunk haza, másnap pedig a luxemburgi EB válogatott kerettagjainak volt közös edzése a budapesti UTE judo termében. Fárasztó hétvégén vagyunk túl.

Ez évben a stílus EB előtt két válogatott edzés vár az indulókra. Szeptember 13-án és október 18-án. Minkét alkalom remek lehetőség, hogy más klubbeli karatékával is edzhessenek a piliscsabai fiatalok, ezzel is segítve a felkészülést. Ezen összejövetelek erősítik a Magyar csapat egységét, barátságok alakulnak ki, így szakmai és kapcsolati szempontból is nagyon fontos esemény volt.

Ez úton is köszönjük a Magyar Wadokai Karate Szövetségnek a szervezést, és Faragó Tibor szövetségi kapitánynak a szakmai irányítást.
“Az út, hogy gyakoroljuk a küzdőművészetet, nem a harcon keresztül vezet.
Magunkban kell keresnünk a békét és a harmóniát. Keressük azt! ”
Hironori Otsuka (1892-1982) - A Wado Ryu karate stílus alapítója
Shindo Sportegyesület - 2013-2019