"A különbség a lehetetlen és a lehetséges
között, az egyén akarata."
Hironori Otsuka (1892-1982)
A Wado Ryu karate stílus alapítója
Gondolatébresztő:
"Nagy hiba előre számítgatni egy küzdelem kimenetelét, nem arra kell gondolnunk, hogy vajon győzünk-e, vagy sem. Hagyjuk a dolgokat természetesen folyni, a mi feladatunk, hogy ütünk a megfelelő pillanatban."
(Bruce Lee)
Várostakarítás, szurkolás, foci, tollas, miegymás - 2015
Várostakarítás, szurkolás, foci, tollas, miegymás - 2015
Minden évben nagy várostakarításra kerül sor, ahol a lakosok, civil szervezetek, hivatali dolgozók, vállalkozók együtt, összefogva szedik a szemetet, tisztítják meg Piliscsabát. 2015. április 25-én a PSE-Shindo karatésai is csatlakoztak. A közösségi munkát összekötöttük egy kis szurkolással és - ez alkalommal karate mentes - sportolással.
Délelőtt a focipálya és környékét, valamint az erdészkertet néztük át. Másfél zsák szemét össze is gyűlt ezen területen. A szemétszedés után szurkoltunk a PSE focistáinak, akik szoros meccset követően 3:2-re de sajnos kikaptak a vendég csapattól. Szoros volt a vége. Együtt izgultunk a klubbeliekért. Minden piliscsabai lakost bíztatunk a jelenlétre és a szurkolásra. Igazán izgalmas volt.

A szurkolást követően pedig egy kis rögtönzött kispályás foci meccset játszottunk, tollasoztunk, végül a Céh egyletben vártak minket és minden várostakarításban résztvevőt egy finom ebédre. Ez úton is köszönjük a szervezőknek!

Úgy érezzük, hogy nekünk is ki kell vennünk a részünket a közösségi életben, munkában.
Erre bíztatunk mindenkit! Igazán jó volt láti, hogy ennyi ember együtt tesz azért, hogy még jobb közösségben, tisztább környezetben élhessünk.
“Az út, hogy gyakoroljuk a küzdőművészetet, nem a harcon keresztül vezet.
Magunkban kell keresnünk a békét és a harmóniát. Keressük azt! ”
Hironori Otsuka (1892-1982) - A Wado Ryu karate stílus alapítója
Shindo Sportegyesület - 2013-2019