"A különbség a lehetetlen és a lehetséges
között, az egyén akarata."
Hironori Otsuka (1892-1982)
A Wado Ryu karate stílus alapítója
Gondolatébresztő:
"Nincs zavarba ejtőbb, mint látni,
hogy valaki elvégzi azt,
amit mi lehetetlennek hittünk."
(Sam Ewing)
Itt jártunk - Harcművészeti EXPO - Bp Syma csarnok
Itt jártunk - Harcművészeti EXPO - Bp Syma csarnok
2014. május 24-én, szombaton került megrendezésre az I. Harcművészeti Expo Budapesten a Syma csarnokban. Kis csapatunk a tapasztalat- és élményszerzés érdekében igyekezett minden lehetőséget megragadni a programban. Telt házas, jól sikerült kiállítás volt.
A kiállításon különféle harcművészeti stílusok mutatkoztak be, mint karate, ökölvívás, taekwondo, thai box,  birkózás, MMA, kung fu,  jiu jitsu, stb. A harcművészeti stílusok bemutató edzésein is részt lehetett venni az oda látogatóknak, valamint versenyt is szerveztek, így átláthatóvá vált az érdeklődőknek a különböző versenyszabályok, módszerek.

A karate edzést S. Kovács Ádám (kép bal szélén), világbajnok tartotta. Már csak ezért is megérte elmenni az Expora. Csapatunkból jómagam és két ifjonc, Rónai Lili és Kohlhoffer Kati vett részt az edzésen és igyekezett ellesni az eredményes pontszerzés hogyanját.

A versenyen ez alkalommal Kati tudott indulni. Lili egy korábbi sérülés miatt, sajnos nem tudott részt venni. Katit ez alkalommal a szerzett tapasztalatok még nem tudták továbbjutáshoz segíteni, de ez a versenytapasztalat is fontos volt és segíteni fogja őt is a további sikerek elérésében.

Az EXPO honlapja itt tekinthető meg: www.maxbudapest.hu

(Molnár Tamás)

“Az út, hogy gyakoroljuk a küzdőművészetet, nem a harcon keresztül vezet.
Magunkban kell keresnünk a békét és a harmóniát. Keressük azt! ”
Hironori Otsuka (1892-1982) - A Wado Ryu karate stílus alapítója
Shindo Sportegyesület - 2013-2019