"A különbség a lehetetlen és a lehetséges
között, az egyén akarata."
Hironori Otsuka (1892-1982)
A Wado Ryu karate stílus alapítója
Gondolatébresztő:
"Egy győztes azt mondja: Kell létezzen egy másik út, hogy megcsináljam.
Egy vesztes azt mondja: Mindig így csináltam."
A kitartó munka idővel visszaigazol - Wado OB 2013 - 2. forduló
A kitartó munka idővel visszaigazol - Wado OB 2013 - 2. forduló
A Wado OB 2. fordulójára 2013. április 6-7-én került sor. Ez alkalommal is bebizonyosodott, hogy a kitartó, fáradhatatlan munka idővel visszaigazol, ha kitartóak vagyunk. Kati mindkét versenyszámban az egyenes ági döntőbe került. Lili a fehér öves napon ismét mindkét versenyszámot megnyerte. További beszámoló, eredmények...
Misinek az 1. forduló kata (22 indulóból) 2. helyezése lett a jó példa, ez alkalommal pedig Kati 11-ből kumite 1. és katából 2. helyezése igazolta vissza lelkes, kitartó munkáját.
Misi ugyan egyenes ágon nem került a dobogóra katában, azonban az utánpótlás kategóriában mind a három fordulót megnyerve érdemelte ki az UP 1. helyet.
Attilának is volt győztes meccse. Mint Misi, Katai esetében is, az elszántság és szorgalom Attilánál is megvan, már csak a türelemre és kitartásra lesz szüksége és a siker nem marad el.

Lili fehér övesként ez alkalommal is magabiztosan nyerte meg kategóriája kata és kumite versenyszámát.
A harcias felállás nélkülözhetetlen, amelyben Kristófnál nem volt hiány. Ha még a technikai alapok is stabilak lesznek, Kristóf is hamar magasabbra léphet a dobogón.

Összegezve, szeretnénk gratulálni Nektek! Nagyon fontos lépéseket tesztek minden alkalommal a karatés, és saját utatokon. Határaitokat feltérképezve nem rettentek meg a kihívástól és mertek változtatni annak érdekében, hogy még jobbak lehessetek. A fejlődés és az eredményesség jó példáját mutatjátok mindenki számára. Köszönjük, hogy egyesületünket és Piliscsabát ez alkalommal is méltóképpen képviseletétek.

Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani a Tűzmadár SE vezetőedzőjének, Szőcs Attilának és Wippelhauser Nikinek, hogy versenyzőinket edzőink távollétében támogattátok a versenyen. A gyerekek és edzők nevében is köszönjük!    Molnár Tamás

Eredmények:

Április 6. - Színes öves nap
Kohlhoffer Katalin: kata 2. hely, kumite 1. hely
Domokos Misi: kata UP 1. hely,
Jakó Attila:

Április 7. - Fehér öves nap
Róni Lili: kata 1. hely, kumite 1. hely
Rónai Kristóf: kumite 3. hely
“Az út, hogy gyakoroljuk a küzdőművészetet, nem a harcon keresztül vezet.
Magunkban kell keresnünk a békét és a harmóniát. Keressük azt! ”
Hironori Otsuka (1892-1982) - A Wado Ryu karate stílus alapítója
Shindo Sportegyesület - 2013-2019